ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: “Έσταξε μέλι” για τον Τσέριν ο προπονητής της Σλοβενίας

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άνταμ Τσέριν ο Ματίας Κεκ, μετά τη νίκη (2-1) της Σλοβενίας επί της Νορβηγίας και την εξαιρετική απόδοση του χαφ του "τριφυλλιού".

Παναθηναϊκός:

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άνταμ Τσέριν ο Ματίας Κεκ, μετά τη νίκη (2-1) της Σλοβενίας επί της Νορβηγίας και την εξαιρετική απόδοση του χαφ του “τριφυλλιού”.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Σλοβενίας στάθηκε στην πολύ παρουσία του 23χρονου, αλλά και άλλων νεαρών παικτών.

«Ελπίζω το κοινό μας να καταλαβαίνει πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξαν στη νίκη αυτή νεαροί παίκτες όπως ο Τσέριν, ο Μπίγιολ και ο Κάρνιτσνικ. Ήταν όλοι τους εξαιρετικοί και σε τόσο νεαρή ηλικία αυτό λέει πολλά», ήταν τα λόγια του Ματίας Κεκ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι το γκολ της ισοφάρισης των Σλοβένων σημείωσε ο Άντραζ Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...