ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νεκρός ο ένας από τους δύο τραυματισμένους ορειβάτες στον Όλυμπο – Έπεσε σε χαράδρα

Ο θάνατός του 40χρονου ορειβάτη διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Νεκρός ο ένας από τους δύο τραυματισμένους ορειβάτες στον Όλυμπο - Έπεσε σε χαράδρα

Είχε προηγηθεί επιχείρηση  από κλιμάκιο της πυροσβεστικής προς τη θέση «Λούκι» όπου και τραυματίστηκε.

Τη ζωή του έχασε τελικά ο 40χρονος από την Σλοβακία ο οποίος επιχείρησε, το μεσημέρι, να ανέβει στον Όλυμπο αλλά έπεσε σε χαράδρα από τη θέση «Λούκι».

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την ορειβατική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος η οποία προσέγγισε τον βαριά τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο καταφύγιο «Χρήστος Κάκκαλος».

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια παραδόθηκε σε Ε/Π Super Puma της Αεροπορίας Στρατού και διακομίσθηκε στο ελικοδρόμιο της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης όπου, σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.