ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ιστορικό restart για το «τριφύλλι» (Vid)

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού έκανε ένα ιστορικό restart και σήμερα στο πρώτο του φιλικό επιβλήθηκε της ΑΕ Ψυχικού με 8-3 στο Μετς.

Παναθηναϊκός: Ιστορικό restart για το «τριφύλλι» (Vid)

Επίσημη έγινε από σήμερα (25/9) η επανέναρξη του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού, αφού οι «πράσινοι» στο πρώτο τους φιλικό επιβλήθηκαν της ΑΕ Ψυχικού με 8-3 στο Μετς.

Το πρώτο του σημαδιακό φιλικό έδωσε το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» που μπήκε στην αγωνιστική δράση με τις αρχές και τα ιδεώδη των ιδρυτών του Παναθηναϊκού, μακριά από συγχωνεύσεις και εκκίνηση από τη χαμηλότερη κατηγορία.

Παρά τις δυσκολίες και τις αρνητικές προβλέψεις των περισσοτέρων ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ξαναέμπαινε στη σάλα, η απάντηση δίνεται από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες εκεί που πρέπει, μέσα στο γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό επίπεδο οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν κόντρα σε μια ομάδα της κατηγορίας τους και έδειξαν καλά στοιχεία για πρώτο φιλικό ματς παρά τις απουσίες και τη χρονική στιγμή της προετοιμασίας που βρισκόμαστε.

Ο τεχνικός της ομάδας Απόστολος Μπελτσίδης δοκίμασε διάφορα σχήματα και έκανε συνεχείς αλλαγές στους παίκτες  και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και έφτασε δίκαια στη νίκη κόντρα στον αξιόμαχο αντίπαλο του. Στο πρώτο ημίχρονο το «τριφύλλι» με προσήλωση στο παιχνίδι του ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε ακόμα τέσσερα γκολ ωστόσο δεν απέφυγε και τρία τέρματα παθητικό.

Εντός της εβδομάδας λήγει η μεταγραφική περίοδος και ακολουθήσουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...