ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Ο προπονητής θα αποφασίσει ποιοι θα παίξουν»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις του τόνισε ότι το κλειδί για τον Παναθηναϊκό είναι η διάρκεια και η σταθερότητα.

«Πιστεύω σίγουρα ότι έχουμε πολύ καλό υλικό. Έχουμε αρχίσει εξαιρετικά, αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, μας βοήθησε η έδρα μας. Με αυτό το κοινό έχεις μεγαλύτερη ενέργεια και παίζεις για να νικήσεις», ανέφερε αρχικά στην «Livesport» ο Σένκεφελντ, προτού προσθέσει:

«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ
«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ 17.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχουμε πάρει τα μαθήματά μας από πέρσι. Πάντα επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Διάρκεια και σταθερότητα. Καλύτερα να αποδεικνύουμε με πράξεις τους στόχους μας παρά να τους επαναλαμβάνουμε με λόγια. Όλα στη ζωή αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα. Πρέπει να μην χάνουμε την συγκέντρωσή μας και τον στόχο μας. Δεν έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, αλλά με την διάθεση να μείνεις ψηλά και να δουλεύεις εξίσου σκληρά».

Σχετικά με την «μάχη» για την ενδεκάδα, ο έμπειρος στόπερ σημείωσε: «Εγώ έχω επιστρέψει, ξαναβρίσκω την φόρμα μου και περιμένω. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν, είναι δικό του ζήτημα. Τον καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιεί άλλους και σέβομαι την απόφασή του. Εγώ μόλις επανήρθα από τον τραυματισμό μου και τα άλλα παιδιά έχουν κερδίσει με την αξία τους την θέση στην ενδεκάδα. Το αξίζουν. Οφείλω να σεβαστώ την προσπάθειά τους».

Όχι, όχι μην διώχνετε τον Αβιλα, τον θέλουμε και στον δεύτερο γύρο!
Όχι, όχι μην διώχνετε τον Αβιλα, τον θέλουμε και στον δεύτερο γύρο! 7.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close