ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Ο προπονητής θα αποφασίσει ποιοι θα παίξουν»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις του τόνισε ότι το κλειδί για τον Παναθηναϊκό είναι η διάρκεια και η σταθερότητα.

Σένκεφελντ: «Ο προπονητής θα αποφασίσει ποιοι θα παίξουν»

«Πιστεύω σίγουρα ότι έχουμε πολύ καλό υλικό. Έχουμε αρχίσει εξαιρετικά, αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, μας βοήθησε η έδρα μας. Με αυτό το κοινό έχεις μεγαλύτερη ενέργεια και παίζεις για να νικήσεις», ανέφερε αρχικά στην «Livesport» ο Σένκεφελντ, προτού προσθέσει:

«Έχουμε πάρει τα μαθήματά μας από πέρσι. Πάντα επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Διάρκεια και σταθερότητα. Καλύτερα να αποδεικνύουμε με πράξεις τους στόχους μας παρά να τους επαναλαμβάνουμε με λόγια. Όλα στη ζωή αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα. Πρέπει να μην χάνουμε την συγκέντρωσή μας και τον στόχο μας. Δεν έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, αλλά με την διάθεση να μείνεις ψηλά και να δουλεύεις εξίσου σκληρά».

Σχετικά με την «μάχη» για την ενδεκάδα, ο έμπειρος στόπερ σημείωσε: «Εγώ έχω επιστρέψει, ξαναβρίσκω την φόρμα μου και περιμένω. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν, είναι δικό του ζήτημα. Τον καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιεί άλλους και σέβομαι την απόφασή του. Εγώ μόλις επανήρθα από τον τραυματισμό μου και τα άλλα παιδιά έχουν κερδίσει με την αξία τους την θέση στην ενδεκάδα. Το αξίζουν. Οφείλω να σεβαστώ την προσπάθειά τους».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.