ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό μόνο στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει από σήμερα σε εβδομάδα... ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του τριφυλλιού να έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη.

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό μόνο στον ΠΑΟΚ

Μετά από την διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, o Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι πράσινοι μπαίνουν από σήμερα σε… εβδομάδα ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναμένεται να ανεβάσει τους ρυθμούς και να ρίξει το βάρος τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Σίγουρα δεν θα έχει μέχρι την Τετάρτη στην διάθεσή του τους διεθνείς, ωστόσο από σήμερα θα αρχίσει να ανεβάζει την ένταση. Οι πράσινοι δίνουν την Κυριακή το πρώτο τους δυνατό τεστ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με μια νίκη θα μπορέσουν να ξεφύγουν και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης με επτά βαθμούς διαφορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.