ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Βέρμπιτς: Η υπομονή, η επιμονή και η ευκαιρία που δεδομένα θα έρθει

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς αποτελεί μια μεγάλη επένδυση για τον Παναθηναϊκό. Και αργά ή γρήγορα θα βγάλει στο γήπεδο όλα όσα μπορεί.

Βέρμπιτς: Η υπομονή, η επιμονή και η ευκαιρία που δεδομένα θα έρθει

Ηρθε για να πάρει φανέλα βασικού, αλλά είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή έχει μείνει πίσω από πλευράς ανταγωνισμού. Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Αϊτόρ δεν αφήνουν… χώρο για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά όταν ήρθε στην Ελλάδα με την υγεία του με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Είναι ωστόσο αποφασισμένος όχι μόνο να επανέλθει, αλλά να διεκδικήσει θέση βασικού, να βγάλει την ποιότητά του και να αποτελέσει «σταθερά» για την ομάδα. Αλλωστε γι’ αυτό αποκτήθηκε.

Ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το παιχνίδι της Σλοβενίας, στο οποίο τόσο αυτός, όσο και οι Σπόραρ και Τσέριν αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα, δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός ήταν μια πολύ καλή απόφαση για την καριέρα του. Σε μια περίοδο που η Ντιναμό Κιέβου αντιμετώπιζε – και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει – πολλά προβλήματα λόγω του πολέμου. «Αφησα μια πολύ δύσκολη περίοδο πίσω μου. Ο πόλεμος, η αλλαγή περιβάλλοντος, υπήρξαν πολλές διαφοροποιήσεις. Η απόφασή μου να πάω στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλή για την καριέρα μου», ανέφερε ο Σλοβένος και πρόσθεσε.

«Η Ντινάμο Κιέβου δίνει αγώνες, αλλά ξέρετε πως είναι όταν γίνεται πόλεμος στην χώρα. Μιλάω με τα παιδιά και είναι πολύ δύσκολο για αυτά, εξ ου και τα αποτελέσματα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Σε κάθε περίπτωση, αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε αυτό την φάση της καριέρας μου, από ότι σε προηγούμενες».

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βέρμπιτς περιμένει τη… σειρά του όσον αφορά την είσοδό του στην πρώτη ομάδα, αναγνωρίζει πως αυτή τη στιγμή δύσκολα μπορεί να βρει χώρο, όπως γνωρίζει καλά και την εμπιστοσύνη που του έχει ο Γιοβάνοβιτς. Και πως αργά ή γρήγορα θα έχει την ευκαιρία να δείξει περισσότερα πράγματα.

Δεν αποκλείεται πάντως τον Σλοβένο να τον δούμε και ως επιθετικό σε κάποια παιχνίδια που θα παραστεί ανάγκη και που ο Γιοβάνοβιτς θα επιλέξει να αγωνιστεί με δύο στην επίθεση. Είναι άλλωστε μια θέση στην οποία έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και μπορεί να υπηρετήσει τον συγκεκριμένο ρόλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.