ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σφίγγεται το στομάχι σου: Ελλάδα, πιάσαμε πάτο… (Vid)

Αδιανόητες εικόνες.

Σφίγγεται το στομάχι σου: Ελλάδα, πιάσαμε πάτο… (Vid)

Το ότι τα πράγματα στη χώρα μας δεν είναι ακριβώς… ρόδινα και πως δε βαίνουν όλα καλώς (σε πάρα πολλά επίπεδα), όπως απέδειξε και η τραγική ιστορία με το γαϊδουράκι προ μηνός, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο.

Ότι θα φτάναμε σε σημείο να ξύνουμε μετά μανίας τον πάτο, ωστόσο, μάλλον δεν το φανταζόμασταν. Κι όμως, ήρθε ένα βίντεο που αναδεικνύει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κρυφές δημοσκοπήσεις: Το ποσοστό-έκπληξη που δίνουν στον Τσίπρα εάν κάνει νέο κόμμα
Κρυφές δημοσκοπήσεις: Το ποσοστό-έκπληξη που δίνουν στον Τσίπρα εάν κάνει νέο κόμμα 310.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...