ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίδομα θέρμανσης: 300 ευρώ στα χέρια των δικαιούχων

Όλοι οι νέοι δικαιούχοι μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, αλλά και όσοι δεν επιλέξουν το φυσικό αέριο ή τα κλιματιστικά θα λάβουν φέτος διπλάσιο επίδομα

Όλοι οι νέοι δικαιούχοι μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, αλλά και όσοι δεν επιλέξουν το φυσικό αέριο ή τα κλιματιστικά θα λάβουν φέτος διπλάσιο επίδομα

«Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες;» – Το βίντεο που κυκλοφορεί με Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte
«Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες;» – Το βίντεο που κυκλοφορεί με Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte 7.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι οι νέοι δικαιούχοι μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, αλλά και όσοι δεν επιλέξουν το φυσικό αέριο ή τα κλιματιστικά θα λάβουν φέτος διπλάσιο επίδομα θέρμανσης.

Αυτή είναι και η βασική αιτία για την κατακόρυφη αύξηση της επιδότησης από τα 174 εκατ. ευρώ στα 300 εκατ. ευρώ. Τα διπλά επιδόματα θα στοιχίσουν περίπου 80 εκατ. ευρώ.

Ποιοι είναι δικαιούχοι

Οποιοδήποτε καύσιμο από πετρέλαιο, ξύλα και πέλετ έως βιομάζα. Η προϋπόθεση είναι να υποκαθιστά τη χρήση ρεύματος (δεν είχε επιδότηση θέρμανσης πέρυσι όποιος χρησιμοποιούσε κλιματιστικά] ή φυσικού αερίου. Η «στροφή» θα αποδεικνύεται από τα παραστατικά για τους παλαιούς δικαιούχους.

Αυτόματα στους νέους δικαιούχους: Οι νέοι δικαιούχοι προκύπτουν μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων από τις 14.000 στις 16.000 ευρώ για τον άγαμο και από τις 20.000 στις 24.000 ευρώ για το ζευγάρι, με προσαύξηση 3.000 ευρώ για κάθε παιδί. Το ύψος του επιδόματος: Το ύψος του επιδόματος καθορίζεται με την εφαρμογή συντελεστή οικισμού ανάλογα με το πόσο κρύο κάνει (σύστημα με βαθμοημέρες) στο επίδομα βάσης, το οποίο αυξάνεται φέτος από τα 300 στα 350 ευρώ. Εκκρεμεί με τη δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης να ανακοινωθούν οι αλλαγές στο μέγιστο (750 ευρώ) και το ελάχιστο (100 ευρώ) ύψος επιδόματος.

Μας κάνει πλάκα ο ΑΝΤ1: Πάρθηκε η απόφαση για ΑΝΤ1+ και Μουντιάλ
Μας κάνει πλάκα ο ΑΝΤ1: Πάρθηκε η απόφαση για ΑΝΤ1+ και Μουντιάλ 6.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close