ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Κολιτσιδάκης – podcast P24: «Ο Παναθηναϊκός αποκτά στόφα… πρωταθλητισμού»! (aud)

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μέσα από το podcast του Panathinaikos24.gr αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του τριφυλλιού, στον παίκτες που κάνουν τη διαφορά ενώ στάθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Κολιτσιδάκης - podcast P24: «Ο Παναθηναϊκός αποκτά στόφα... πρωταθλητισμού»! (aud)

Το Panathinaikos24.gr σε άλλο ένα επεισόδιο podcast φιλοξενεί τον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αλλά και νυν προπονητής μιλάει για την πρώτη εικόνα που έχει για το «τριφύλλι», ενώ στέκεται και στην μεγάλη βελτίωση που έχουν οι «πράσινοι» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο τους.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται στις διαφορές που έχει ο Παναθηναϊκός από την περσινή σεζόν ενώ τονίζει ότι η ομάδα αποκτά πλέον στόφα… πρωταθλητή.

Παράλληλα, στέκεται στο ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουν οι πράσινοι και σημειώνει το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι το τριφύλλι παίρνει νίκες απέναντι στους θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους του.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την χαρακτηρίζει σημαντική ενώ εκφράζει και την άποψή ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με τη νίκη.

Όλα στο podcast που ακολουθεί:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE