ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σεμινάριο στο «Γ. Καλαφάτης» για τη διάσωση και τις πρώτες βοήθειες στον αθλητισμό

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Σεμινάριο στο «Γ. Καλαφάτης» για τη διάσωση και τις πρώτες βοήθειες στον αθλητισμό

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σεμινάριο με τίτλο «Safe in Sports» με τη συμμετοχή προπονητών, γυμναστών, γιατρών, φυσικοθεραπευτών της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας, στελεχών της ΠΑΕ και εργαζομένων στο προπονητικό κέντρο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης». Το σεμινάριο επικεντρώθηκε στη διάσωση και στις πρώτες βοήθειες στον αθλητισμό και έγινε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το ΕΚΑΒ.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Αυγερινός, ο οποίος απηύθυνε φιλικό χαιρετισμό.

Το πιστοποιημένο σεμινάριο χωρίστηκε σε θεωρητικό και πρακτικό σκέλος. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό πενταετούς ισχύς για την παροχή πρώτων βοηθειών».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.