ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε μόνο στην κορυφή»

Όσα δήλωσε ο Παπαγιάννης αναφορικά με το Super Cup.

Παπαγιάννης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε μόνο στην κορυφή»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινά η νέα σεζόν. Η ευθύνη για όλους όσοι φοράμε αυτή τη φανέλα είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα φέτος για μένα που έχω την τιμή να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε και πρέπει να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να μην επαναληφθεί. 

Η ομάδα έχει νέο προπονητή και αρκετούς καινούργιους αθλητές οπότε είναι λογικό πως θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να δέσουμε και να βρούμε χημεία μας. Ως Παναθηναϊκός, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε μόνο στην κορυφή. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους φιλάθλους να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.