ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Media day και αγιασμός την Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου τον αγιασμό των τμημάτων αλλά και την καθιερωμένη Media Day στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Media day και αγιασμός την Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ:

«Ο Σύλλογος είναι μια μεγάλη οικογένεια και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αγιασμό των τμημάτων του που θα συμπέσει και με τη Media Day.

Την Τρίτη στις 6μ.μ. λοιπόν θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ενώ λίγο νωρίτερα στις 5.15μ.μ. θα έχει προηγηθεί ο αγιασμός των τμημάτων ΑμεΑ στην αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» στη Θύρα 12.

Η Media day θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. στον χώρο του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος» και θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του αγιασμού».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...