ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς

Ολοκληρώθηκε το Nations League, τις επόμενες ημέρες ξεκινούν εκ νέου τα μεγάλα πρωταθλήματα, στο κουπόνι της Τετάρτης (28/09) πρωταγωνιστούν τα παιχνίδια της Βραζιλίας, με τη δράση στη χώρα της Νότιας Αμερικής να συνεχίζεται αδιάκοπα. Για τις προβλέψεις πάμε στοίχημα έχουμε ξεχωρίσει μία αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα στην Κορίνθιανς και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Κορίνθιανς προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο, αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε στο 77ο λεπτό. Διακόπηκε με τον τρόπο αυτό ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, αποτυγχάνοντας να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της για τις θέσεις που στέλνουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Επιστρέφει απόψε στο γήπεδό της, εκεί όπου σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει χάσει μόλις μία φορά!

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε από την πλευρά της, είχε ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ιντερνασιονάλ. Βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, μετρά τέσσερις σερί ήττες και η διαφορά της από τις θέσεις που δίνουν την παραμονή είναι πλέον έξι βαθμοί. Παράλληλα, μακριά από το γήπεδό της κάθε άλλο παρά αποτελεσματική μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι την τρέχουσα σεζόν στη Serie A έβγαλε μόλις ένα διπλό (1-4-8) και δέχεται κατά μέσο όρο δύο τέρματα στα ταξίδια της.

Δείτε το προγνωστικό για το παιχνίδι Κορίνθιανς – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στο Betarades.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE