ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πολύ καλή εμφάνιση ξανά ο Τσέριν – Όλο και καλύτερος ο Βέρμπιτς

Τσέριν και Βέρμπιτς ξεχώρισαν στη χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής τους ομάδας με την Σουηδία. Έπαιξε σε όλο το ματς της Ισλανδίας με την Αλβανία ο Μάγκνουσον ενώ ο Τσόκαϊ μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά.

Παναθηναϊκός: Πολύ καλή εμφάνιση ξανά ο Τσέριν - Όλο και καλύτερος ο Βέρμπιτς

Αρκετά καλές εμφανίσεις έκαναν οι διεθνείς του Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκαν χθες με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Σλοβένος χαφ του τριφυλλιού ήταν γι΄ άλλο ένα ματς εκ των κορυφαίων και αγωνίστηκε σε όλο το ματς. Παρόλο που άλλαξε παρτενέρ στο κέντρο λόγω της απουσίας του Κούρτιτς (είχε κάρτες), πραγματοποίησε μια εξίσου καλή εμφάνιση σε σχέση με τον αγώνα με την Νορβηγία. Ο Τσέριν ήταν πραγματικά παντού. Πάσαρε, έκοβε και βοηθούσε στην κυκλοφορία. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του και με την Εθνική του ομάδα.

Την ίδια στιγμή ακόμα καλύτερος σε σχέση με το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Νορβηγία ήταν ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος εξτρέμ του Παναθηναϊκού μέχρι το 65ο λεπτό του αγώνα έπαιξε ως αριστερός εξτρέμ και είχε αρκετές καλές στιγμές. Από κει και έπειτα έπαιξε ως δεύτερος φορ και πραγματικά δεν σταμάτησε να τρέχει. Η υπερπροσπάθεια που έκανε είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κράμπες και να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 85ο λεπτό. Φυσικά δεν προκαλεί ανησυχία στο τριφύλλι όλο αυτό, μιας και δεν είναι μυϊκό τραυματισμός.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα, στην εκτός έδρας ισοπαλία της Ισλανδίας με την Αλβανία (1-1) αγωνίστηκε τόσο ο Μάγκνουσον όσο και ο Τσόκαϊ, που μπήκε ως αλλαγή. Ο πρώτος έπαιξε 90 λεπτά για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ενώ έπεσε αρκετό… βάρος στις πλάτες του, καθώς η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες από το 11ο λεπτό λόγω της αποβολής του παρτενέρ του στην άμυνα, Γκούναρσον. Όσον αφορά τον Τσόκαϊ μπήκε αλλαγή στο 83ο λεπτό του αγώνα και είχε κάποιες καλές ενέργειες.

Παράλληλα, με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος έπαιξε τόσο ο Κουρμπέλης όσο και ο Ιωαννίδης. Ο πρώτος έπαιξε σε όλο το ματς και ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Ήταν παντού στον αγωνιστικό χώρο και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η χώρα μας να πάρει άλλους τρεις βαθμούς. Ο νεαρός Έλληνας φορ από την άλλη πραγματοποίησε και αυτός καλή εμφάνιση, έδωσε μάχες και είχε μια καλή ευκαιρία λίγο πριν γίνει αλλαγή στο 67ο λεπτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.