ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κώτσιρας και ανεβάζει στροφές για Τούμπα

Ο Γιάννης Κώτσιρας επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ανεβάζει στροφές με σκοπό να είναι έτοιμος για την Τούμπα.

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κώτσιρας και ανεβάζει στροφές για Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο πρώτος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από την άλλη ο Παλάσιος δεν είχε κάποιο πρόβλημα και απλά τις τελευταίες μέρες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα, οι Έλληνες διεθνείς (Κουρμπέλης, Ιωαννίδης) επέστρεψαν στο Κορωπί και έκαναν αποθεραπεία, μιας και αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση της χώρας μας με την Βόρεια Ιρλανδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο αναμένεται να επιστρέψουν οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.