ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» νεαρός ποδοσφαιριστής στα κορυφαία ταλέντα του πλανήτη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους εξήντα κορυφαίους στον κόσμο.

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» νεαρός ποδοσφαιριστής στα κορυφαία ταλέντα του πλανήτη!

Σε έρευνα που διεξήχθη από τη φημισμένη «Guardian», για τα καλύτερα ταλέντα του πλανήτη, υπάρχει έντονο το «πράσινο» χρώμα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο λόγος για τον νεαρό Δημήτρη Καλοσκάμη, μέλος της ομάδας Κ19 του «τριφυλλιού», που επελέγη για την ετήσια λίστα στην οποία περιλαμβάνονται τα εξήντα μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη.

Όσοι βρίσκονται στη σχετική λίστα έχουν γεννηθεί το 2005 και έχουν ξεχωρίσει από τις ομάδες τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Ένας μικροσκοπικός, ταχύς οργανωτής, ο οποίος παίζει και με τα δύο πόδια σε τέτοιο σημείο που δεν γνωρίζει ποιο να χρησιμοποιήσει για τα εξαιρετικά στημένα του. Μεγαλώνοντας στις Σπέτσες, συνήθιζε να ταξιδεύει κάθε Σαββατοκύριακο για να αγωνιστεί στις ακαδημίες της Άρσεναλ στην Αθήνα.

Εκεί έγινε αντιληπτός από αρκετούς μεγάλους συλλόγους και το 2017 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Αρχηγός στην Κ15, μεταπήδησε απευθείας στην Κ19 ως 16χρονος. Ο Καλοσκάμης μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος ή και στις πτέρυγες. Αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Κ17, υπέγραψε πέρυσι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο και ήδη έχει κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ