ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ευχάριστα νέα για το βρέφος που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του στη Μεσσηνία: Το αποσωλήνωσαν οι γιατροί

Το κοριτσάκι εμφάνισε σημάδια βελτίωσης.

Ευχάριστα νέα για το βρέφος που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του στη Μεσσηνία: Το αποσωλήνωσαν οι γιατροί

Ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με την πορεία της υγείας του 4 μηνών βρέφους από χωριό της Μεσσηνίας, το οποίο νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Και αυτό γιατί, κοριτσάκι εμφάνισε βελτίωση με αποτέλεσμα οι γιατροί να το αποσωληνώσουν.

Ελεύθερος με όρους ο πατέρας

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος πατέρας του παιδιού που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 2.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος υποχρεούται να εμφανίζεται και δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του -κάθε 1 και 15 του μηνός- ενώ παράλληλα του απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε επαφή με το βρέφος.

Τελευταία δημοσκόπηση: Ποιο ντέρμπι; Περίπατο κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ…
Τελευταία δημοσκόπηση: Ποιο ντέρμπι; Περίπατο κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ… 19.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.