ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ολοκλήρωσε τα φιλικά με εμφατικό τρόπο

Εύκολο αποδείχτηκε το εμπόδιο της Δάφνης Αγίου Δημητρίου για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού» να επικρατεί σε φιλικό παιχνίδι στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με 87-48.

Παναθηναϊκός: Ολοκλήρωσε τα φιλικά με εμφατικό τρόπο

Οι «πράσινες» στο φιλικό πρόβα τζενεράλε πριν το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Εύνικο την προσεχή Κυριακή (2/10, 12:30), έδειξαν πως παιχνίδι με το παιχνίδι γίνονται και καλύτερες. Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη πατώντας το «γκάζι» από νωρίς πήραν διψήφια διαφορά και στη συνέχεια μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο.

Ανησυχία για την Αρίκα Κάρτερ που αποχώρησε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με διάστρεμμα, με την Αμερικανίδα να μένει εκτός συνέχειας του αγώνα. Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες η Ελένη Καπογιάννη.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με τις Αλεξανδρή, Κάρτερ, Σωτηρίου, Ριντ και Πότερ. Οι «πράσινες» όπως συνηθίζουν στα παιχνίδια τους άσκησαν μεγάλη πίεση στην μπάλα και έτρεξαν στον αιφνιδιασμό όποτε τους δίνονταν η ευκαιρία με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 18-6.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρώτη περίοδος ήταν μονόλογος για τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, που είχε ξεκινήσει από νωρίς το εκτεταμένο ροτέισιον, αλλάζοντας ολόκληρη την πεντάδα στο 7′. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 26-12.

Η απόδοση του Παναθηναϊκού συνέχισε να είναι σε υψηλά στάνταρ και στη δεύτερη περίοδο. Οι «πράσινες» χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα, συνέχισαν με καλό ρυθμό στην επίθεση και έφτασαν στο 34-16 στο 15′. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, με τις «πράσινες» ουσιαστικά ρε ρυθμούς προπόνησης να φτάνουν τη διαφορά στους 20 πόντους, πριν κλείσουν το πρώτο ημίχρονο στο +19 (42-23).

O «πράσινος» μονόλογος συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο αφού οι «πράσινες» ανέβασαν τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (49-26 στο 24’), με την Κωτούλα να βρίσκει τον στόχο σε συνεχόμενα τρίποντα και την Παυλοπούλου να καθοδηγεί με σωστές επιλογές την επίθεση του «τριφυλλιού».

Το +30 (58-28) στο 26’ έμοιαζε ως κάτι το αναμενόμενο, έτσι η προπονήτρια του Παναθηναϊκού πέρασε στο παρκέ και τις νεαρές Ζιάκα και Παλάσκα για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 68-35, έπειτα από ένα τρομερό coast to coast της Αλεξανδρή στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στην τέταρτη περίοδο τα πράγματα είχαν ξεκαθαρίσει. Η Ελένη Καπογιάννη άφησε στον πάγκο τις παίκτριες πρώτης γραμμής και αγωνίστηκε ως επί των πλείστων με παίκτριες από την ομάδα την ομάδα των Νεανίδων, όπως οι Ζιάκα, Παλάσκα και Μπάτσιου. Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με τελικό σκορ 87-48.

Τα δεκάλεπτα: 26-12, 42-23, 68-35, 87-48.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...