ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Τουρκία βγάζει το Yunus στην καρδιά του Αιγαίου

Παράνομη NAVTEX από την Άγκυρα την ώρα που ο ελληνικό στόλος είναι σε αυξημένη ετοιμότητα.

Η Τουρκία βγάζει το Yunus στην καρδιά του Αιγαίου

Σύμφωνα με το Mega η Τουρκία θα βγάλει από αύριο (29/9) το Yunus στην καρδιά του Αιγαίου και συγκεκριμένα στον θαλάσσιο χώρο δυτικά της Λέσβου. Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα παραμείνει στο Αιγαίο έως τις 5 Οκτωβρίου.

Με νέα παράνομη NAVTEX στο Αιγαίο κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία, σε μια σειρά προκλητικών κινήσεων που ταράζουν περαιτέρω τα νερά των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Με δύο ταυτόχρονες ασκήσεις απαντά η Ελλάδα στις τουρκικές προκλήσεις

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας μετά τις συνεχείς προκλήσεις της γειτονικής Τουρκίας οι οποίες δεν μένουν πλέον μονάχα σε επίπεδο ρητορικής, καθώς η Άγκυρα έχει επιδοθεί σε μια σταδιακή κλιμάκωση δίνοντας πλέον στη δημοσιότητα φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί προφανώς από UAV’s (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) σε μια προσπάθεια να καταδείξει ότι… «τα ελληνικά νησιά εξοπλίζονται για να μας επιτεθούν» και τώρα υπάρχει έντονος ο φόβος κάποιας προβοκάτσιας.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προκειμένου να αποφευχθεί κάτι τέτοιο αλλά και για να αποτραπεί οποιοσδήποτε άλλος σχεδιασμός της Άγκυρας, ο ελληνικός στρατός βρίσκεται σε εγρήγορση.

Στο Αιγαίο περιπολούν συνεχώς φρεγάτες, πυραυλάκατοι και κανονιοφόροι, ενώ τουλάχιστον δύο από τα υποβρύχιά μας κινούνται αθόρυβα σε ολόκληρο το Αρχιπέλαγος. Η διασπορά των ναυτικών δυνάμεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες καθώς το Πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει με διόλου ευκαταφρόνητη δύναμη πυρός στην ελληνογαλλική άσκηση «Αργώ 2022».

Πηγή: Newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.