ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Τουρκία βγάζει το Yunus στην καρδιά του Αιγαίου

Παράνομη NAVTEX από την Άγκυρα την ώρα που ο ελληνικό στόλος είναι σε αυξημένη ετοιμότητα.

Σύμφωνα με το Mega η Τουρκία θα βγάλει από αύριο (29/9) το Yunus στην καρδιά του Αιγαίου και συγκεκριμένα στον θαλάσσιο χώρο δυτικά της Λέσβου. Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα παραμείνει στο Αιγαίο έως τις 5 Οκτωβρίου.

«Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες;» – Το βίντεο που κυκλοφορεί με Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte
«Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες;» – Το βίντεο που κυκλοφορεί με Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte 6.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με νέα παράνομη NAVTEX στο Αιγαίο κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία, σε μια σειρά προκλητικών κινήσεων που ταράζουν περαιτέρω τα νερά των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Με δύο ταυτόχρονες ασκήσεις απαντά η Ελλάδα στις τουρκικές προκλήσεις

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας μετά τις συνεχείς προκλήσεις της γειτονικής Τουρκίας οι οποίες δεν μένουν πλέον μονάχα σε επίπεδο ρητορικής, καθώς η Άγκυρα έχει επιδοθεί σε μια σταδιακή κλιμάκωση δίνοντας πλέον στη δημοσιότητα φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί προφανώς από UAV’s (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) σε μια προσπάθεια να καταδείξει ότι… «τα ελληνικά νησιά εξοπλίζονται για να μας επιτεθούν» και τώρα υπάρχει έντονος ο φόβος κάποιας προβοκάτσιας.

Προκειμένου να αποφευχθεί κάτι τέτοιο αλλά και για να αποτραπεί οποιοσδήποτε άλλος σχεδιασμός της Άγκυρας, ο ελληνικός στρατός βρίσκεται σε εγρήγορση.

Στο Αιγαίο περιπολούν συνεχώς φρεγάτες, πυραυλάκατοι και κανονιοφόροι, ενώ τουλάχιστον δύο από τα υποβρύχιά μας κινούνται αθόρυβα σε ολόκληρο το Αρχιπέλαγος. Η διασπορά των ναυτικών δυνάμεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες καθώς το Πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει με διόλου ευκαταφρόνητη δύναμη πυρός στην ελληνογαλλική άσκηση «Αργώ 2022».

Πηγή: Newsbeast.gr

Απόφαση – βόμβα για την Καίτη Γαρμπή – Πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ!
Απόφαση – βόμβα για την Καίτη Γαρμπή – Πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ! 5.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close