ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκατσίνοβιτς: «Ελπίζω να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα»

Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Γκατσίνοβιτς: «Ελπίζω να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα»

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο «ΟΠΑΠ Game Time» για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Τούμπα:

«Ναι. Παρότι γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Τούμπα. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο, παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από πέρυσι. Κράτησαν τους καλούς ποδοσφαιριστές και τον προπονητή και του έδωσαν χρόνο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο, να έχει ο κόουτς χρόνο να χτίσει την ομάδα του και το στιλ παιχνιδιού που θέλει. Για την ώρα παίζουν πολύ καλά. Νομίζω ότι μπορούν να κρατήσουν το αήττητο σερί τους και να κερδίσουν εκεί. Όπως και να έχει η Τούμπα είμαι δύσκολη, όποτε δεν ξέρω τι ακριβώς να περιμένω. Έχω πολλούς φίλους στον Παναθηναϊκό, οπότε ελπίζω να κερδίσουν».

Δείτε το βίντεο από το 4:00:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.