ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η συμμορία της Πολυτεχνειούπολης: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε καφετέρια του Ζωγράφου

Καρέ καρέ η δράση δύο μελών από τη δεύτερη συμμορία που εξαρθρώθηκε μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου το πρωί της Τρίτης (27.09.2022), καταγράφεται σε βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η συμμορία της Πολυτεχνειούπολης: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε καφετέρια του Ζωγράφου

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr δύο από τα μέλη της δεύτερης συμμορίας που λυμαίνονταν τις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη, μπαίνουν οπλισμένοι, φορώντας κουκούλες full face σε καφετέρια στου Ζωγράφου, απειλούν τους εργαζόμενους, χτυπούν έναν από αυτούς, “σηκώνουν” το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίζονται.

Η συγκεκριμένη ληστεία, έγινε τον Μάρτιο του 2022. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, δύο από τα μέλη της συμμορίας φτάνουν στο κατάστημα που έχουν στοχοποιήσει στην περιοχή του Ζωγράφου στις 12:48 τα ξημερώματα με μηχανάκι, το οποίο αφήνουν αναμμένο ακριβώς έξω από το μαγαζί.

Έσκο» στρατολογούσε νεαρούς, ενώ η 22χρονη δόκιμη είχε «κάψει» 2 επιχειρήσεις της Ασφάλειας, λειτουργώντας ως «βαθύ λαρύγγι»." />

Το κατάστημα μόλις έχει κλείσει και μέσα βρίσκονται μόνο οι υπάλληλοι. Ο πρώτος από τους δύο, όπως φαίνεται, δεν δίνει σημασία στην πρώτη υπάλληλο που συναντούν και προχωράει προς το εσωτερικό του καταστήματος. Ο δεύτερος την απειλεί με χρήση όπλου και την κλείνει στην τουαλέτα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν φτάνουν στον χώρο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο του μαγαζιού, χτυπούν τον υπάλληλο που βρίσκεται εκεί και τον αναγκάζουν να τους δείξει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Ο δράστης το παίρνει και φεύγει τρέχοντας.

Μέσα σε 1,5 λεπτό τα δύο μέλη της συμμορίας έχουν εισβάλλει στο μαγαζί, έχουν διαπράξει τη ληστεία και έχουν εξαφανιστεί.

Η δεύτερη συμμορία που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη και άλλες περιοχές της Αττικής και λυμαίνονταν τις φοιτητικές εστίες, απαριθμούσε 24 μέλη και είχε διαπράξει συνολικά 27 ληστείες. Διέπρατταν ληστείες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με full face και φορώντας γάντια, προκειμένου να αποφύγουν την ταυτοποίηση τους.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.