ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Mε Μαυροκουκουλάκη και Μπουτσικάρη στα εγκαίνια της «OPAP Arena» – Πιθανή η παρουσία Αλαφούζου

Ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί στα εγκαίνια της «OPAP Arena» δεδομένα από τους Μάνος Μαυροκουκουλάκη και Λεωνίδα Μπουτσικάρη, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να παρευρεθεί ο Γιάννης Αλαφούζος που μιλάει απευθείας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Mε Μαυροκουκουλάκη και Μπουτσικάρη στα εγκαίνια της «OPAP Arena» -  Πιθανή η παρουσία Αλαφούζου

Το τριφύλλι ήταν θετικά προσκείμενο στο να παρευρεθεί στα αυριανά εγκαίνια της «OPAP Arena».

Ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί στα εγκαίνια του καινούργιου γηπέδου της Ένωσης από τον Ά΄ αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της πράσινης ΠΑΕ, Μάνο Μαυροκοκουλάκη, αλλά και τον Γ΄ αντιπρόεδρο Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Παράλληλα ανοιχτό παραμένει το να δώσει το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος, πράγμα που θα κριθεί την τελευταία στιγμή και από το αν θα βρει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ λύση στο προσωπικό ζήτημα που έχει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει εκφράσει τις προθέσεις του στον ομόλογό του στην ΑΕΚ και προσπαθεί να βρει λύση στο προσωπικό του ζήτημα για να παρευρεθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.