ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα 3/10 ανοίγει το PAO E-shop

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, προανήγγειλε την έναρξη του «πράσινου» e-shop.

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα 3/10 ανοίγει το PAO E-shop

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, την προσεχή Δευτέρα (3/10) θα γίνει η έναρξη της λειτουργίας του «πράσινου» e-shop με προϊόντα του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη του πρώτου PAO E-shop με προϊόντα του Συλλόγου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Η διοίκηση του Συλλόγου κάνει πράξη την υπόσχεση της για τη δημιουργία του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήματος  στην ιστορία του με προϊόντα ρουχισμού και εξοπλισμού του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Macron.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια χρόνια επιθυμία και ανάγκη τόσο του Συλλόγου όσο και του κόσμου υλοποιείται με σκοπό όλοι οι φίλαθλοι να έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους «πράσινα» προϊόντα.

Τα προϊόντα του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα διατίθενται αποκλειστικά στο νέο «πράσινο» e-shop εξυπηρετώντας τους φιλάθλους μας σε ρούχα και λοιπά είδη καθημερινότητας του Συλλόγου μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.