ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πέντε «πράσινοι» σε Παγκόσμιες διοργανώσεις!

Το πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού αυξάνει συνεχώς το επίπεδό του και πλέον το… «Panathinaikos» ακούγεται σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα για πρώτη φορά τέσσερα «τριφύλλια» συμμετέχουν ταυτόχρονα σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα για πρώτη φορά ένας «πράσινος» αθλητής ΑμεΑ συμμετέχει σε παγκόσμιο κύπελλο πινγκ πονγκ.

Παναθηναϊκός: Η ελεύση «Κάλμα» φέρνει και αλλαγές στο ρόστερ
Παναθηναϊκός: Η ελεύση «Κάλμα» φέρνει και αλλαγές στο ρόστερ 5.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιο συγκεκριμένα αύριο ξεκινάει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στην Κίνα και το «τριφύλλι» εκπροσωπείται από τους Κριστιάν Κάρσλον (Σουηδία), Ζοάο Ζεράλδο (Πορτογαλία), Ελισαμπέτα Σαμάρα (Ρουμανία) και Ντίνα Μεσρέφ (Αίγυπτος).

Ο Σουηδός είναι ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα καθώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο No18 στον κόσμο και στο διπλό βρίσκεται στο Νο2 παγκοσμίως με τον συμπατριώτη του Φαλκ πίσω από την Ιαπωνία.

Από κει και πέρα στις γυναίκες η Αιγύπτια, Ντίνα Μεσρέφ βρίσκεται στην 29η θέση στο ranking  στο ατομικό και στο μικτό διπλό είναι στην 23η θέση.

Η Ελισαμπέτα Σαμάρα είναι στην 37η θέση στο ατομικό στις γυναίκες στο ranking και στο διπλό στην 20η θέση ενώ ο Ζοάο Ζεράλδο είναι στην 49η θέση στο ατομικό.

Άπαντες μπαίνουν από αύριο στις «μάχες» με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα  για τις χώρες τους αλλά και τον Παναθηναϊκό

Επιπλέον από αύριο ξεκινάει την αγωνιστική του δράση και ο αθλητής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μελέτης που αποτελεί τον πρώτο αθλήτή ΑμεΑ του Συλλόγου που αγωνίζεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο λαμβάνει χώρα στο Αργοστόλι.

Πέρασε σαν… σίφουνας από τη Νορβηγία και είναι με το ένα πόδι στους «8»!
Πέρασε σαν… σίφουνας από τη Νορβηγία και είναι με το ένα πόδι στους «8»! 2.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close