ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρόδος – Θύρα 13: «Παράλογες οι τιμές των εισιτηρίων – Εμείς όπως και να έχει θα είμαστε εκεί»! (Pic)

Οι ιδιαίτερα υψηλές τιμές των εισιτηρίων για το Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στη Ρόδο, έφεραν και την αντίδραση του συνδέσμου των οπαδών του Παναθηναϊκού στο νησί.

Ρόδος - Θύρα 13: «Παράλογες οι τιμές των εισιτηρίων - Εμείς όπως και να έχει θα είμαστε εκεί»! (Pic)

Οι ιδιαίτερα υψηλές τιμές των εισιτηρίων για το Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στη Ρόδο, έφεραν και την αντίδραση του συνδέσμου των οπαδών του Παναθηναϊκού στο νησί.

Στην ανακοίνωσή τους, οι οπαδοί των «πρασίνων», αναφέρουν πως οι τιμές είναι εντελώς παράλογες για την εποχή, ωστόσο τόνισαν πως θα βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μπάσκετ, στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου της Θύρας 13 Ρόδου:

«Στο ίδιο έργο παραλογισμού θεατές για άλλη μια φορά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι για γέλια και για κλάματα 80€ με βασικό μισθό 700€ μάλλον δεν έχουν καταλάβει μερικοί σε τι καιρούς ζούμε εκτός και αν θέλουν το γήπεδο άδειο με 20 ξενοδόχους που μάλλον αυτό θέλουν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς πρώτοι βγάζαμε ανακοινώσεις ανέκαθεν για τα εισιτήρια και κάναμε αποχή και όχι γιατί δεν είχαμε κόσμο να πάμε αντιθέτως πάντα τα περισσότερα εισιτήρια κόβαμε σε σχέση με τούς υπόλοιπους

Εμείς όμως όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα είτε απέξω είτε μέσα είτε με συνοδεία στην ομάδα θα είμαστε εκεί γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι «διαφορετικά» και είναι διαφορετικά γιατί κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρόνιας και πόσο μάλλον απέναντι στους μ@@@ απ΄ τον Πειραιά.

Υ.Γ 1 Γιώργος Καρελλάκης Παρών!!!

Υ.Γ 2 Αν κάποιοι σύνδεσμοι φαντάσματα δηλώνουν την παρουσία τους μόνο στους τοίχους και στις λαμαρίνες στις 3:00 τα ξημερώματα εμάς δεν μας απασχολεί, ούτως η άλλως στο νησί εδώ και χρόνια υπάρχουν μόνο Παναθηναϊκοί!!

Υ.Γ 3 Και αν δεν έχω καθόλου λεφτά τριφυλλάρα τα πήρες και αυτά.

ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.