ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πρώην του Βέρμπιτς πήγε να στήσει ερωτικό σκάνδαλο – Ανέβασε βίντεο με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να είναι αγκαλιά με γυναίκες

Τι απάντηση έδωσε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Η πρώην του Βέρμπιτς πήγε να στήσει ερωτικό σκάνδαλο – Ανέβασε βίντεο με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να είναι αγκαλιά με γυναίκες

Με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (2/10) στην επανέναρξη της Super League 1, σε ένα παιχνίδι που είναι ντέρμπι κορυφής, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους αλλά για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς δεν ήταν και τόσο εύκολο αυτό, αφού η πρώην σύζυγός του επιχείρησε να δημιουργήσει ερωτικό σκάνδαλο και να τον φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι στην Εθνική Σλοβενίας.

Ο Βέρμπιτς είναι ένας από τους παίκτες από τους οποίους περιμένουν πολλά οι άνθρωποι των πράσινων και είναι σίγουροι ότι στη συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερος.

Ο αριστερός εξτρέμ έχει βάλει ένα γκολ, στη νίκη επί του Λεβαδειακού, αλλά ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη και φαίνεται. Όσο, λοιπόν, ψάχνει τα πατήματά του, το μυαλό του θα έπρεπε να είναι αποκλειστικά στη δουλειά του, αλλά πώς να γίνει αυτό όταν η πρώην σύζυγος επιχειρεί να στήσει ερωτικό σκάνδαλο;

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, η Αλβί Λαλί ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία φαίνεται ο Βέρμπιτς να αγκαλιάζει διάφορες γυναίκες. Και δεν έμεινε εκεί η πρώην σύζυγό τους, αλλά υποστήριξε ότι αυτές οι εικόνες τραβήχτηκαν ενώ ο παίκτης ήταν στην αποστολή της εθνικής Σλοβενίας για τους αγώνες του Nations League. «Αυτό θα σήμαινε σίγουρα αποπομπή από την εθνική ομάδα. Αυτά είναι άσχημα πράγματα παιδιά. Ντροπή σου Βέρμπιτς», ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η πρώην του παίκτη του Παναθηναϊκού.

Είναι, όμως, αυτή η αλήθεια; Η απάντηση είναι αρνητική. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που τον έδειχναν αγκαλιά με πολλές γυναίκες δεν είναι πρόσφατα αλλά πολύ παλιά, με την Αλβί Λαλί να κατεβάζει λίγη ώρα μετά τη σχετική ανάρτηση. Γεγονός, πάντως, που δεν ηρέμησε τον εξτρέμ των πράσινων, ο οποίος τοποθετήθηκε για το όλο θέμα.

«Οι φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε ο πρώην σύντροφός μου και η μητέρα του παιδιού μου είναι πολύ παλιά. Όλα όσα έγραψε είναι ένα πλήρες ψέμα», ήταν η απάντηση του Βέρμπιτς, ο οποίος επικοινώνησε και με τους ανθρώπους της εθνικής Σλοβενίας για να τους εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και να μην βρεθεί μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο από το πουθενά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...