ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Προτεραιότητα τα διαρκείας, μετά η πώληση εισιτηρίων»

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, με προτεραιότητα στις κάρτες διαρκείας.

Παναθηναϊκός: «Προτεραιότητα τα διαρκείας, μετά η πώληση εισιτηρίων»

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τη νέα σεζόν, αλλά και αυτόν με τον οποίο θα γίνεται οι είσοδος των κατόχων διαρκείας στο γήπεδο, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μπάσκετ γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά με τα εισιτήρια της νέας χρονιάς, αρχής γενομένης από τον αγώνα κυπέλλου που δίνει το γυναικείο τμήμα μπάσκετ στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» την Κυριακή στις 12.30.

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής για το παιχνίδι με τον Εύνικο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου ότι προτεραιότητα θα έχουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» εφιστούν την προσοχή των κατόχων διαρκείας να έχουν μαζί τους τις κάρτες τους, καθώς η είσοδος τους θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη τους και το πέρασμα από μηχάνημα scanner.

Από κει και πέρα εφόσον δεν υπάρξει πληρότητα θα γίνει πώληση εισιτηρίων έξω από το γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...