ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για το Βοτανικό, (10-15/10) η δημοπράτηση του γηπέδου

Ανοίγει ο δρόμος για τη δημοπράτηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού, με τη σημερινή έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για τον Βοτανικό.

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για το Βοτανικό, (10-15/10) η δημοπράτηση του γηπέδου

Πολύ σημαντική εξέλιξη για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΝ, υπέγραψε την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού».

Πλέον θα ακολουθήσει η τυπική διαδικασία της συνεδρίασης του τεχνικού συμβουλίου του Υπουργείου Υποδομών, που θα συνεδριάσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και θα δώσει στον Δήμο Αθηναίων το «πράσινο φως» για τη δημοπράτηση του γηπέδου.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμέσως μόλις αποσταλεί η θετική γνωμοδότηση, ο Κώστας Μπακογιάννης θα προχωρήσει στη δημοπράτηση, κάτι που εκτιμάται πως θα γίνει την εβδομάδα από 10 ως 15 Οκτωβρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...