ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Άκυρο» στη συνένωση των δύο δικογραφιών για τους θανάτους των τριών παιδιών

«Όχι» στο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου που είχε υποβληθεί δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια για τη συνένωση των δύο δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας είπε το δικαστικό συμβούλιο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Άκυρο» στη συνένωση των δύο δικογραφιών για τους θανάτους των τριών παιδιών

Tο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας μέσω βουλεύματός του απέρριψε το αίτημα της προφυλακισμένης από τον Απρίλιο του 2022 κατηγορούμενης για τη συνένωση των δύο δικογραφιών.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως η συνένωση των δύο δικογραφιών, δηλαδή της μίας που αφορά την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας και σχηματίστηκε πρώτη και της δεύτερης, που αφορά τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, δεν θα συνεισέφερε κάτι στην όλη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι ρόλο στην κρίση των δικαστών φέρεται να έπαιξε μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό στάδιο.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 63.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ειδικότερα, η δικογραφία η οποία αφορά την 9χρονη Τζωρτζίνα βρίσκεται λίγο πριν την έκδοση βουλεύματος ενώ η δεύτερη που αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας, βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και συγκεκριμένα στην εξέταση μαρτύρων, διαδικασία που είχε «παγώσει» λόγω του αιτήματος της κατηγορούμενης για συνένωση των δικογραφιών.

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...