ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Η 11αδα Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ – Τι σημαίνουν οι υπογραφές για το γήπεδο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό η εξέλιξη της Παρασκευής για το γήπεδο.

Νικολογιάννης: «Η 11αδα Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ - Τι σημαίνουν οι υπογραφές για το γήπεδο»

Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα που θα παρατάξει για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Σένκεφελντ θα παίξει στόπερ αντί του Σάρλιια, ενώ Μάγκνουσον και Πούγγουρας την άλλη θέση. Ο Σάντσες και ο Χουάνκαρ θα είναι τα δύο στόπερ. Η τριάδα στο κέντρο, Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν, αλλά και στην επίθεση, Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ, δεν θα έχουν αλλαγές. Ο Γιοβάνοβιτς ανέλυσε πολύ στους παίκτες τον ΠΑΟΚ και πώς θέλει να επιτεθούν», τόνισε.

Όσο για το τι σημαίνει η σημερινή έγκριση περιβαλλοντικών όρων για το γήπεδο στον Βοτανικό; «Με τη σημερινή εξέλιξη άνοιξε ο δρόμος για τη δημοπράτηση του γηπέδου που θα γίνει 10-15 Οκτωβρίου. Στόχος οι εγκαταστάσεις στον Βοτανικό να είναι έτοιμες το 2024 και το ποδοσφαιρικό γήπεδο το 2026».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 71.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...