ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ»

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, στη συνέντευξη Τύπου του Σούπερ Καπ που διεξάγεται στη Ρόδο.

Ράντονιτς: «Να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ»

Στην απουσία του Νέιτ Ουόλτερς στάθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ αναφέρθηκε και στους νέους παίκτες όπως ο Μάριους Γκριγκόνις που έλειψε από την προετοιμασία λόγω Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε κάποιες προπονήσεις τις τελευταίες μέρες με τους νέους μας παίκτες και τον Γκριγκόνις. Δυστυχώς, ο Ουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει.

Αυτή τη στιγμή για εμάς είναι σημαντικό να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές. Η συγκέντρωσή μας είναι στο αυριανό ματς. Ελπίζω πως θα παίξουμε καλά για να κερδίσουμε αύριο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προσθήκη 7ου ξένου και το αν θα μεγαλώσει το χάσμα μεταξύ των ομάδων: «Νομίζω πως είναι καλύτερο να μιλήσουν οι υπόλοιποι για αυτό… Είμαι εδώ μόλις έναν μήνα, δεν πρέπει να μιλήσω για αυτό το θέμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.