ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Στην κατάκτηση των φετινών τίτλων στοχεύει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης, για να αντιστρέψει τα αρνητικά αποτελέσματα της περσινής σεζόν.

Παπαγιάννης: «Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αναστρέψει την κατάσταση, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαγιάννης, στο περιθώριο της βράβευσής του ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της περασμένης περιόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Για εμάς η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε, χάσαμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το αντιστρέψουμε αυτό. Τους ευχαριστώ όλους για την διάκριση αυτή, χωρίς όσους συνεργάστηκα πέρσι δεν θα τα κατάφερνα. Ευχαριστώ και όσους με ψήφισαν. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...