ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνεχίστηκε η κλήρωση παρά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού: Αυτοί ορίστηκαν

Παρά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού, η ΚΕΔ συνέχισε την κλήρωση και όρισε για τον ημιτελικό του τριφυλλιού με τον Κολοσσό, την Τσαρούχα, τον Κορομηλά και τον Ζαχαρή.

Συνεχίστηκε η κλήρωση παρά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού: Αυτοί ορίστηκαν

Στον Παναθηναϊκό, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, είναι έξαλλοι με την ΚΕΔ και μάλιστα αποχώρησαν από τη σημερινή κλήρωση για τους διαιτητές των ημιτελικών.

Παρά την αποχώρηση του τριφυλλιού η κλήρωση συνεχίστηκε, με τους Κορομηλά, Τσαρούχα και Ζαχαρή να αποτελούν την τριάδα για τον ημιτελικό των «πράσινων» με τον Κολοσσό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.