ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Παναθηναϊκός (Pics)

Στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022, συμμετείχε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. φιλοξενώντας μαθητές στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Παναθηναϊκός (Pics)

Στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022, συμμετείχε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. φιλοξενώντας μαθητές στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ οι Σάββας Καββαδίας και Δημήτρης Κάζαγλης, βρέθηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με όραμα την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και τη στήριξη της νέας γενιάς συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022.

Αναλυτικότερα, το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών φιλοξενήθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», με στόχο οι μαθητές του σχολείου να γνωρίσουν το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου και να κατανοήσουν τη σπουδαιότητα της σωματικής άσκησης.

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού!
Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού! 7.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο ξιφομάχος του «τριφυλλιού», Σάββας Καββαδίας και ο προπονητής του Συλλόγου Δημήτρης Κάζαγλης βρέθηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών όπου έκαναν επίδειξη του αθλήματος της ξιφασκίας στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...