ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Παναθηναϊκός (Pics)

Στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022, συμμετείχε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. φιλοξενώντας μαθητές στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022, συμμετείχε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. φιλοξενώντας μαθητές στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ οι Σάββας Καββαδίας και Δημήτρης Κάζαγλης, βρέθηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών.

Live Streaming: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Live Streaming: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 7.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με όραμα την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και τη στήριξη της νέας γενιάς συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022.

Αναλυτικότερα, το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών φιλοξενήθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», με στόχο οι μαθητές του σχολείου να γνωρίσουν το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου και να κατανοήσουν τη σπουδαιότητα της σωματικής άσκησης.

Παράλληλα, ο ξιφομάχος του «τριφυλλιού», Σάββας Καββαδίας και ο προπονητής του Συλλόγου Δημήτρης Κάζαγλης βρέθηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών όπου έκαναν επίδειξη του αθλήματος της ξιφασκίας στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου».

Παναθηναϊκός: Ο Ερνάντεζ γίνεται ένα με τον κόσμο στους πανηγυρισμούς (vid)
Παναθηναϊκός: Ο Ερνάντεζ γίνεται ένα με τον κόσμο στους πανηγυρισμούς (vid) 7.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close