ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά «Ι.Μπουσούνης»

Ανεβάζει απόδοση η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά «Ι.Μπουσούνης»

Οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο σετ και το κατέκτησαν με 25-13 ενώ καλό ήταν το «τριφύλλι» και στο δεύτερο σετ με πρωταγωνιστή τον Κωστόπουλο σε κρίσιμα σημεία του κατακτώντας το σετ με 25-19.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε περισσότερα από όλα ωστόσο το κατέκτησε τελικά και αυτό με 25-21.

Έντονη ήταν η παρουσία του τοπικού συλλόγου Παναθηναϊκού Καλαμάτας που ήρθε μαζικά στο γήπεδο και ενίσχυσε την ομάδα. Επιπλέον παρόντας ήταν και ο αθλητής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού στο τένις με αμαξίδιο Αριστομένης Νικολόπουλος που μένει στην Καλαμάτα, μαζί με τον κόουτς Ανδρέα Νίκα.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλαμάτα 80:Μαντέκας, Σκαρτσίλης, Κανελλόπουλος, Αραπάκης,Μαουρίτσιο, Δαλακούρας. Λυκουρέσης, Μπεζάτης, Στάμος, Μπιρμπίλης, Ξεροβασίλας, Οκάμπο, Χριστοφάς και Ντακουρής

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Κόβαρ, Σερεμέτης 1 (1/2 επιθ.), Γεωργίου, Γκρουμουσάς (λ.60% υποδοχή-40% άριστες), Πετρέας 4 (1/1 επιθ.3 μπλοκ), Γιάκομπσεν 1 (1/1 επιθ.), Μπάσης 3 (1/4 επιθ., 1 άσσος, 1 μπλοκ) ,Ζήσης, Μάρκου 9 (9/20 επιθ.), Ρανγκέλ 8 (5/6 επιθ., 3 μπλοκ) Φράγκος 13 (11/20 επιθ.1 άσσος και 1 μπλοκ), Κωστόπουλος 9 (5/9 επιθ., 3 μπλοκ και 1 άσσος) και Ερνάντεζ 3 (2/4 επιθ. και 1 άσσος)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.