ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πικρή ήττα στις καθυστερήσεις για την «πράσινη» Κ19

Πικρή ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού, από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Πικρή ήττα στις καθυστερήσεις για την «πράσινη» Κ19

Μια πικρή ήττα γνώρισε η Κ19 του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι Πράσινοι του Βαγγέλη Σάμιου μολονότι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες ιδίως στο α’ ημίχρονο, δεν κατόρθωσαν να φύγουν απ’ το γήπεδο ούτε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε στις καθυστερήσεις το γκολ της νίκης (2-1) που ανάγκασε το ανανεωμένο «τριφύλλι» στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα Super League K19.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει με σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά σταδιακά οι Πράσινοι άρχισαν να παίρνουν τον έλεγχο. Στο 10′ ο Καλοσκάμης απείλησε με σουτ από μακριά και στο 14’ ο Φρόκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Όμως ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν τελικά που προηγήθηκε στο σκορ σε ένα σημείο που το «τριφύλλι» ανέβαζε δραστικά την απόδοσή του. Στο 17’, έπειτα από κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Γκούμας πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-0.

Οι «πράσινοι» άγγιξαν την ισοφάριση στο 29’ έπειτα από θαυμάσια συνεργασία του Μπιλάλ με τον Κυριόπουλο, ο οποίος πλάσαρε απ’ το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 31′ και το 38’ ήταν η σειρά του Μπιλάλ να γίνει απειλητικός. Η πρώτη προσπάθεια του Αιγύπτιου φορ ανακόπηκε, ενώ στη δεύτερη ο Μοναστηρλής απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ που επιχείρησε. Ο καταιγιστικός ρυθμός των Πρασίνων συνεχίστηκε με νέα διπλή ευκαιρία αρχικά με τον Καλοσκάμη στο 41′ και τον Μπιλάλ στο 42′.

Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι απειλητικός στο β’ ημίχρονο αγγίζοντας το γκολ στο 60’ έπειτα από σέντρα του Φρόκου και προβολή του Μπιλάλ με το γόνατο. Τελικά οι «πράσινοι» έφτασαν στην ισοφάριση που δικαιούνταν βάσει απόδοσης, με ένα πέναλτι. Ο Τασιούρας ανέτρεψε τον Καλοσκάμη και στο 67’ ο Φρόκου ήταν εύστοχος γράφοντας το 1-1.

Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο και απείλησε στο 75’ με τον Τζίμα, ο οποίος ανακόπηκε την τελευταία στιγμή απ’ τον Προδρομίτη, ενώ και στο 86′ ο ίδιος παίκτης πλησίασε στο γκολ με δυνατό σουτ. Ωστόσο ο Παναγάκος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τελικά η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς καθώς στο 91’ ο Τζίμας πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Παναγάκου σε σουτ του Τσίκου, κι έγραψε το 2-1 από κοντά με τους «πράσινους» όμως να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Σινανάι (82′ Σελιμάι), Φίλων, Ζίλο, Τασιούρας, Τσίκος, Γκούμας (63′ Σνάουτσνερ), Καλόγηρος (70′ Αθανασίου), Μπάμπουρας (46′ Γεωργιάδης), Αδάμ (70′ Γκιτέρσος), Τζίμας.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Παυλάκης, Φρόκου (85′ Καλός), Συμεωνίδης (77’ Λιατίφης), Καλοσκάμης, Κυριόπουλος (68′ Νταμπίζας), Βολάκης (77′ Ναλιτζής), Μπιλάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE