ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι «πράσινοι» Ζεράλδο και Κάρλσον ξεχωρίζουν στο Παγκόσμιο

Με τεράστιο Παναθηναϊκό ενδιαφέρον συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ και οι άνδρες του «τριφυλλιού» κλέβουν την παράσταση.

Οι «πράσινοι» Ζεράλδο και Κάρλσον ξεχωρίζουν στο Παγκόσμιο

Σήμερα (2/10), το πρωί ο Πορτογάλος Ζοάο Ζεράλδο οδήγησε την Πορτογαλία στη νίκη επί της Βραζιλίας με 3-2. Στον πρώτο του αγώνα μπορεί να έχασε από τον Ούγκο Καλντεράν με 3-2 13-11,6-11,11-8,7-11,11-8.

Όμως στο καθοριστικό ματς επικράτησε του Έρικ Γιουθ με 3-1 και χάρισε τη δεύτερη νίκη στη χώρα του στον όμιλο όπου και προπορεύεται. Αντιστοίχως στην πρώτη θέση στον όμιλο της είναι και η Σουηδία του άλλου αθλητή του Παναθηναϊκού Κριστιάν Κάρλσον.

Στις γυναίκες η Ντίνα Μεσρέφ το πάλεψε με την ομάδα της Αιγύπτου στην ήττα με 0-3 από τη Γερμανία ωστόσο λύγισε τελικά με 0-3 από τη Χαν Γινγκ και έτσι η Αίγυπτος είναι στην 4η θέση του ομίλου. Σε ότι αφορά τη Ρουμανία της Ελισαμπέτα Σαμάρα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο της.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.