ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασιάδης: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός λόγω Γιοβάνοβιτς»!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και έχρισε φαβορί για τη νίκη το «τριφύλλι».

Αναστασιάδης: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός λόγω Γιοβάνοβιτς»!

Ο Έλληνας τεχνικός με παρελθόν τόσο όσο ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής και στις ομάδες, έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό λόγω καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Σέρβος έχει κάνει σωστό προγραμματισμό στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Real News»:

«Θα σας πω κατ’ αρχάς πως οι αγώνες αυτοί ήταν, είναι και θα είναι ντέρμπι, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι ομάδες και άρα δεν υπάρχουν φαβορί.

Βεβαίως ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, φαίνεται να έχει βρει το δρόμο του και το μεγάλο του αβαντάζ είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έχει προγραμματίσει άψογα την ομάδα του και ήμουν από την αρχή σίγουρος, ότι αν έπαιρνε χρόνο θα μπορούσε να πετύχει πολλά πράγματα. Δεν το λέω επειδή είναι φίλος μου, αλλά είμαι βέβαιος πως μαζί του ο Παναθηναϊκός, ειδικά αν συνεχίσει έτσι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΠΑΟΚ, με τη σειρά του, προέρχεται από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και βάση εικόνας -και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι – αφού με νίκη θα ήταν πιο κοντά στον πρώτο. Φυσικά η Τούμπα είναι Τούμπα και για τον γηπεδούχο, η νίκη απόψε είναι μονόδρομος. Άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργήσει προβλήματα και απόσταση στη βαθμολογία.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο και κυρίως για τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν οι νέοι ποδοσφαιριστές του μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος, το οποίο εύχομαι ειλικρινά. Πάντως, το λέω ξανά, αν ο Παναθηναϊκός περάσει αλώβητος από μία παραδοσιακά δύσκολη και σκληρή έδρα, θα φύγει μπροστά και θα συγκεντρώσει τις περισσότερες πιθανότητες για να κόψει πρώτος το νήμα.

Κατ’ εμέ και οι δύο θα ξεκινήσουν πρώτα για να μη χάσουν. Φυσικά ο ΠΑΟΚ θα έχει την Τούμπα, τον κόσμο στο πλευρό του, που ειδικά σε μία νέα ομάδα προσφέρει σημαντική ώθηση, για να είμαι ειλικρινής, δεν περιμένω να ανοίξει ο ρυθμός, όμως πιστεύω να γίνει καλό ματς και να κερδίσει η ομάδα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...