ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο» το τουρνουά της Καλαμάτας!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε για ακόμη μια χρονιά το τουρνουά «Ιωάννης Μπουσούνης» στην Καλαμάτα έπειτα από τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Μίλωνα.

«Πράσινο» το τουρνουά της Καλαμάτας!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε για ακόμη μια χρονιά το τουρνουά «Ιωάννης Μπουσούνης» στην Καλαμάτα έπειτα από τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Μίλωνα.

Οι «πράσινοι» ήταν σοβαροί δείχνοντας καλά στοιχεία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και παρά την αντίσταση του Μίλωνα στο 21-19 κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 σετ.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο σετ, με το «τριφύλλι» να μένει από την αρχή πίσω στο σκορ και να μη μπορεί να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση σε 1-1 σετ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αθλητές του κόουτς Ανδρεόπουλου επανήλθαν γρήγορα και με σοβαρότητα κατέκτησαν το τρίτο σετ κάνοντας το 2-1 κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Με την ίδια αγωνιστικότητα συνέχισαν και στο τέταρτο σετ και χωρίς να αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό τους, «καθάρισαν» το ματς.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κόβαρ με 19, ενώ ακολούθησαν ο Ερνάντεζ με 14 και ο Φράγκος με 12.

Τα σετ: 25-20, 21-25, 25-23, 25-18

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Κόβαρ 19 (11/22επ., 3 άσσους, 5 μπλοκ), Γεωργίου, Γκρουμουσάς (λ, 75%υπ. – 33% αρ.),  Πετρέας 8 (3/9 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ), Γιάκομπσεν 5 (2/3 επ., 2 άσσος, 1 μπλοκ), Μπάσης, Μάρκου, Ρανγκέλ 5 (4/6 επ., 1 μπλοκ), Φράγκος 12 (11/14επ., 1 μπλοκ), Ερνάντεζ 14 (11/22 επ., 3 άσσους).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...