ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός και η Ντνίπρο οι μοναδικές ομάδες με αήττητο σερί! (Pic)

Το «τριφύλλι» μαζί με το σύλλογο της Ουκρανίας είναι οι μοναδικές ομάδες στο TOP25 της UEFA, που τρέχουν... αήττητο σερί.

Ο Παναθηναϊκός και η Ντνίπρο οι μοναδικές ομάδες με αήττητο σερί! (Pic)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εμφατικά με «διπλό» από την σκληρή έδρα του ΠΑΟΚ, πιστοποίησε σε εχθρούς και φίλους πως φέτος τρέχει… για τον τίτλο του πρωταθλητή και με το απόλυτο σε έξι αναμετρήσεις είναι απόλυτα δίκαια στην κορυφή και με διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Παράλληλα, ο τρομερός Παναθηναϊκός του δαιμόνιου, Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι μαζί με την Ντνίπρο οι μοναδικοί σύλλογοι στο TOP25 της UEFA που μένουν αήττητες στα πρωταθλήματά τους.

Πριν απ΄ αυτή τη αγωνιστική, μαζί με το «τριφύλλι» και το σύλλογο της Ουκρανίας, ήταν στη σχετική λίστα η Ρεάλ Μαδρίτης και η βελγική Αντβέρπ, ωστόσο αυτές οι δύο στραβοπάτησαν στις αναμετρήσεις που έδιναν και το σερί τους σταμάτησε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.