ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κυνηγάει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει να... σπάσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του και να σπάσει το ρεκόρ της ομάδας του 1994-95.

Κυνηγάει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός!

Το τριφύλλι έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι πράσινοι μετά από έξι παιχνίδια έχουν πάρει έξι νίκες, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος είδε έχει πετύχει 7 τέρματα σε 6 ματς.

Οι πράσινοι έχουν δύο νίκες εκτός έδρας απέναντι σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ ενώ έχουν επικρατήσει στην έδρα τους επί του Ιωνικού, του ΠΑΣ Γιάννινα, της ΑΕΚ και του Λεβαδειακού.

Το φοβερό αυτό ξεκίνημα του Τριφυλλιού στην σεζόν το βάζει σε τροχιά για να πιάσει την καλύτερη αρχή του σε σεζόν ever, η οποία κρατάει από το 1994-1995.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τότε η ομάδα  του Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε ξεκινήσει με το εκπληκτικό 9/9 πριν φέρει ισοπαλία με τον Ηρακλή εκτός έδρας την 10η αγωνιστική. Στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το νταμπλ, κατακτώντας πολύ εύκολα το πρωτάθλημα (+16 από τον δεύτερο Ολυμπιακό) αλλά και το κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.