ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερνάρ: «Συζητήσαμε αρκετά πράγματα στο ημίχρονο – Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα»

O Mπερνάρ σε δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ.

Μπερνάρ: «Συζητήσαμε αρκετά πράγματα στο ημίχρονο - Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα»

Αναλυτικά όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε τέτοιου είδους παιχνιδιού. Ήταν πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε μια διαφορά από τη δεύτερη θέση. Όλοι ξέρουμε ότι οι αγώνες από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικοί. Σήμερα όμως ότι ήταν μια ευκαιρία να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι μπορούμε να πετύχουμε».

Για το πώς άλλαξε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Συζητήσαμε αρκετά, ο προπονητής μας είπε πολλά πράγματα. Οι παίκτες μιλήσαμε μεταξύ μας. Είχαμε δυσκολίες στην πίεση και στα μαρκαρίσματα στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, ανασυνταχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι ένα μήνυμα τίτλου αυτή η νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα. Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο, παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να κοιτάμε τον επόμενο αγώνα και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος στη διαδικασία της προσαρμογής: «Εδώ και πολύ καιρό δεν είχα αρχίσει από την αρχή έναν αγώνα. Αυτό έγινε τώρα. Είχα έναν τραυματισμό στον ώμο. Προέρχομαι από μία χώρα που έπαιζε εντελώς διαφορετικά από ό,τι στην Ευρώπη, ωστόσο προσαρμόζομαι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.