ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Μισούσα τον Ομπράντοβιτς τον πρώτο χρόνο, αλλά μετά τον κατάλαβα…»

Όλα όσα είπε ο Νικ Καλάθης για Ομπράντοβιτς και όχι μόνο.

Καλάθης: «Μισούσα τον Ομπράντοβιτς τον πρώτο χρόνο, αλλά μετά τον κατάλαβα...»

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε στο τουρκικό «S Sport»:

Για την επιλογή του να πάει στη Φενέρμπαχτσε και την Euroleague: «Το σημαντικό για εμένα ήταν να πάω σε μια ομάδα που έχει πιθανότητες να κερδίσει την Euroleague. Είμαι πιο μεγάλος τώρα και θέλω να κερδίσω ξανά αυτόν τον τίτλο. Κοίταξα το ρόστερ της Φενέρμπαχτσε και σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η σωστή επιλογή».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: «Ο κόουτς μου ζήτησε να έρθω. Ξέρω πώς παίζει. Είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Μιλήσαμε πολύ. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα στην Τουρκία. Ξέρω τι θέλει και έχω συνηθίσει το σύστημά του. Οπότε, ήταν καλύτερο για εμένα να έρθω εδώ, παρά να πάω σε μια άλλη ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό: «Δούλεψα μαζί του όταν πρωτοήρθα στην Ευρώπη. Τον μισούσα τον πρώτο μου χρόνο. Δεν καταλάβαινα το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το παιχνίδι. Τη δεύτερη και την τρίτη χρονιά κατάλαβα. Κατάλαβα πως έτσι πρέπει να παίζουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.246 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα ποσοστά του: «Πάντα ήμουν ένας παίκτης που κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Ριμπάουντ, ασίστ, άμυνες. Φυσικά, δεν είμαι ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών. Όμως, δεν νομίζω πως είμαι κακός σουτέρ. Αν είχα 50% θα ήμουν στο ΝΒΑ. Φέτος θα είμαι καλύτερος από πέρυσι».

Για τη φιλοσοφία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Ως παίκτης θες ελευθερία. Ειδικά από τη στιγμή που δεν είμαι 20 χρόνων πια και ξέρω πώς να παίζω. Στην Μπαρτσελόνα υπήρχε ένα πιο αυστηρό σύστημα από τον Σάρας. Όμως, εδώ στη Φενέρμπαχτσε ο κόουτς Ιτούδης δίνει την ελευθερία στους παίκτες του. Σε εμπιστεύεται και πιστεύει πως θα κάνεις το σωστό. Σε αφήνει να πάρεις τον έλεγχο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.