ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χάνει Αστέρα ο Σπόραρ και… τρέχει για Λαμία

Ο Σπόραρ θα χάσει δεδομένα το ματς με τον Αστέρα στην Λεωφόρο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Λαμία εκτός έδρας.

Παναθηναϊκός: Χάνει Αστέρα ο Σπόραρ και... τρέχει για Λαμία

Χωρίς τον Αντράζ Σπόραρ θα κατέβει ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σλοβένος φορ του τριφυλλιού υπέστη διάστρεμμα στο πόδι και όπως όλα δείχνουν το τριφύλλι αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών του δεδομένα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Την ίδια στιγμή, θα κάνει αγώνα δρόμου για προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία στις 16 Οκτωβρίου. Γίνεται σαφές λοιπόν ότι το διάστρεμμα δεν είναι ελαφρύ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον Κώτσιρα, ο Έλληνας μπακ έκανε ατομικό σήμερα, ωστόσο από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Παράλληλα, ο Παλάσιος προπονήθηκε σήμερα κανονικά, αλλά μένει να δούμε πως θα πάει τις επόμενες μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.