ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα εισιτήρια για τον Ευρωπαϊκό αγώνα του βόλεϊ ανδρών στο ΟΑΚΑ!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Σπρτάκ Μιγιάβα.

Τα εισιτήρια για τον Ευρωπαϊκό αγώνα του βόλεϊ ανδρών στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«O Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτήριων για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Spartak MYJAVA, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 6.30μ.μ στο ΟΑΚΑ.
Οι πρωταθλητές θα δώσουν την πρώτη τους «μάχη» στο Challenge Cup σε Σλοβάκικο έδαφος (11/10), αλλά θέλουν τους φιλάθλους στο πλευρό τους στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα είναι 10 ευρώ.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με το σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο, όπως επίσης και οι κάτοχοι εισιτηρίων.

Για ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-a-c-myjava-cev-challenge-cup/»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...