ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στόχος το 10/10 μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο απόλυτος στόχος του Παναθηναϊκού μέχρι το επόμενο ντέρμπι και το αγωνιστικό πρόγραμμα με αντιπάλους «παγίδες».

Στόχος το 10/10 μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το πρώτο μισό του α΄ γύρου του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το απόλυτο στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις του.

Το 6/6 και οι 18 πόντοι που έχουν συλλέξει ως τώρα οι «πράσινοι» δεν ήρθαν εύκολα, με την ομάδα να βγάζει αυτοπεποίθηση, να κάνει στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει ως τώρα με ΑΕΚ (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) ανατροπές στο σκορ και να φθάνει στις νίκες.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή πανάξια, με την απόδοσή τους ως τώρα να μην είναι στο maximum των δυνατοτήτων τους, ενώ καλά καλά δεν έχουν μπει στην εξίσωση και αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Παλάσιος, ο Βέρμπιτς αλλά και ο Μπερνάρ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.034 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας, είναι αγώνα με τον αγώνα να δείχνει ολοένα και καλύτερη αγωνιστική εικόνα, ενώ κανείς δεν κρύβει πως στο μυαλό τους υπάρχει το επικείμενο 10/10, μέχρι να διεξαχθεί το επόμενο ντέρμπι, αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Απ. Νικολαΐδης», το οποίο και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου για την 11η αγωνιστική.

Μέχρι τότε η σειρά των αγώνων που θα δώσει το «τριφύλλι» έχει βατά ματς, αλλά και παιχνίδια που ενδέχεται να κρύβουν «παγίδες». Αρχής γενομένης αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Κυριακή 9 του μήνα.

Οι Αρκάδες είναι μια ομάδα που κατά το παρελθόν έχουν δυσκολέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη ζωή του Παναθηναϊκού, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές, όπου ο Αστέρας έκανε βαθμολογική «ζημιά» στο «τριφύλλι» στην ιστορική Λεωφόρο.

Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα της Τρίπολης αλλά και το πρόσφατο παρελθόν, είναι στο μυαλό όλων όσων βρίσκονται γύρω από τους «πράσινους» και το επερχόμενο ματς απαιτεί το maximum της συγκέντρωσης, ώστε να ξεπεραστεί και αυτή η σκόπελος.

Μετά τον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός έχει ματς στη Φθιώτιδα κόντρα στη Λαμία, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη αλλά και το εκτός με το Βόλο στην πόλη της Μαγνησίας.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αν δεν παρουσιαστούν απρόοπτα, το «τριφύλλι» έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να διευρύνει όλο τον Οκτώβρη το σερί του, να φτάσει στο απόλυτο των δέκα νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές και να πάει με φουλ γκάζια… για το πρώτο συναπάντημα της σεζόν με τον «αιώνιο» αντίπαλο στην ιστορική του έδρα, αρχές Νοέμβρη.

Ευχή όλων είναι να το καταφέρει, όμως όπως προαναφέραμε, αυτό το ενδεχόμενο απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και καλή αγωνιστική εικόνα, με την αυτοπεποίθηση της ομάδας να είναι στα ύψη, μετά και το «διπλό» με ανατροπή στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που ακολουθεί

7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 9/10, 19:30)

8η αγωνιστική: Λαμία – Παναθηναϊκός (Κυριακή 16/10, 19:30)

9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Άρης (Κυριακή 23/10, 19:30)

10η αγωνιστική: Βόλος – Παναθηναϊκός (Σάββατο 29/10, 19:30)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...