ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»!

Ο Γιώργος Πετρέας μιλάει στο Panathinaikos24.gr για την επιστροφή του σε γνώριμα μέρη όπως αυτά του «τριφυλλιού», το σεβασμό που τρέφει για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τον Σωτήρη Πανταλέοντα, ενώ στέλνει και ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει νέας σεζόν.

Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού - Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μαζί με την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ ανδρών προχώρησαν στη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, που στόχο θα έχει την κατάκτηση της Ευρώπης, αλλά και τη διατήρηση των εντός συνόρων κεκτημένων με τους τίτλους του πρωταθλητή και του κυπελλούχου.

Μέλος αυτής την πανίσχυρης για τα ελληνικά δεδομένα ομάδας, θα είναι η φετινή σεζόν και ο Γιώργος Πετρέας, που επέστρεψε έπειτα από δώδεκα χρόνια, σε γνώριμα γι΄ αυτόν λημέρια.

Ο 35χρονος διεθνής κεντρικός άσος, μιλάει στο Panathinaikos24.gr, για το νέο αυτό ξεκίνημα με την «πράσινη» φανέλα, αναφέρεται στην διοίκηση του Ερασιτέχνη αλλά και σε πρόσωπα όπως αυτό του Σωτήρη Πανταλέοντα που έχει μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Καλαματιανός αθλητής, τονίζει πως η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό θέλει να συνδυαστεί με τίτλους, ενώ τέλος στέλνει και το δικό του μαχητικό μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας πως επιθυμεί να κριθεί για τη αγωνιστική του εικόνα που παραμένει σε υψηλό επίπεδο και όχι για το παρελθόν του.

Αναλυτικά όσα είπε στη media day, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός:

Για την επιστροφή του στο «τριφύλλι» μετά από σχεδόν δώδεκα χρόνια. Τι αλλαγές υπάρχουν σχετικά με το τότε: «Τα πρόσωπα είναι γνώριμα για εμένα είτε μέσα από την Εθνική ομάδα, είτε μέσα από το σύνολο που υπήρχε πριν από δώδεκα χρόνια. Δεν θεωρώ πως ήρθα σε κάτι καινούριο. Σίγουρα υπάρχει ραγδαία αλλαγή σε αρκετούς τομείς, καθώς η ομάδα πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα, ωστόσο υπάρχει διάθεση και θέληση και έχουν βάλει «πλάτη» αρκετοί άνθρωποι για να γίνουν βήματα προόδου.

Πλέον έχουν αξιοποιηθεί άνθρωποι στο σύλλογο που τον γνωρίζουν πολύ καλά, όπως ο Σωτήρης Πανταλέοντας, τον οποίο και σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα και γι΄ αυτό υπάρχει πρόοδος. Ειδικά η ομάδα βόλεϊ των ανδρών, έχει επιστρέψει στο δρόμο του πρωταθλητισμού και των τίτλων.

Για την ομάδα που έχει ισχυροποιηθεί με στόχο την Ευρώπη, αλλά και την υπεράσπιση των εγχώριων τίτλων:

«Καμία ομάδα δεν πήρε τους τίτλους από τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβρη που υλοποιούνται τα ρόστερ. Να έχουμε αρχικά όλοι την υγεία μας και στη συνέχεια με τη δουλειά μας στο γήπεδο, να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητά μας και τις προσδοκίες όλων όσων δημιούργησαν αυτό το ισχυρό σύνολο. Παράλληλα να δικαιώσουμε και τους ανθρώπους που μας επέλεξαν να είμαστε μέλη αυτής της ομάδας, είτε αυτοί λέγονται προπονητές, είτε διοίκηση».

Φυσικά και θέλουμε να διατηρήσουμε τους τίτλους μας και στη συνέχεια να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη. Είμαστε ένα καινούριο σύνολο και όσο γρηγορότερα προσαρμοστούμε και γίνουμε «ένα» τόσο το καλύτερο. Ειδικά για τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη που ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε έτοιμοι, γιατί θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για το βήμα παραπάνω από την περασμένη σεζόν».

Για την αμφισβήτηση που υπήρξε από τον κόσμο της ομάδας, στο άκουσμα της είδησης πως επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και το μήνυμά του:

«Όσοι βρίσκονται στον χώρο, γνωρίζουν πως είμαι ένας αθλητής 100% επαγγελματίας. Όπως αγωνιζόμουν στις προηγούμενες ομάδες, έτσι θέλω να αγωνίζομαι και για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του και θα δώσω τα πάντα για να το καταφέρει.

Η διοίκηση την οποία και τιμώ, προφανώς κάτι θα είδε σε εμένα και αυτή την εμπιστοσύνη θέλω να τους την επιστρέψω με τη μαχητικότητα και τον τρόπο που γνωρίζουν πως αγωνίζομαι. Οφείλω να τονίσω πως ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν υποδειγματικός και ήταν ο κύριος λόγος που αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα και να γυρίσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.