ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Τσέριν, επέστρεψε ο Κώτσιρας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Τσέριν, επέστρεψε ο Κώτσιρας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Ο Γιάννης Κώτσιρας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνσηης. Αντίθετα, ο Σπόραρ ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Τσέριν έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω διάτασης στον ορθό μηριαίο. Η παρουσία του Σλοβένου χαφ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι αμφίβολη.

Ο Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 15.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...