ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βοτανικός: Ο διαγωνισμός και ο δύσκολος στόχος για το 2023

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα τελευταία βήματα για τον Βοτανικό.

Βοτανικός: Ο διαγωνισμός και ο δύσκολος στόχος για το 2023

Θέμα ημερών είναι η έναρξη της δημοπράτησης για το γήπεδο στον Βοτανικό και πλέον άπαντες μετρούν αντίστροφα για να συμβεί αυτό. Υπάρχει έντονη κινητικότητα απ’ όλους όσοι εμπλέκονται στη διπλή ανάπλαση, η διαδικασία του διαγωνισμού αρχίζει μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες (ίσως και νωρίτερα), κάτι που θα αποτελέσει το προτελευταίο βήμα πριν από την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Θα ακολουθήσει η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας από τον ανάδοχο. Αυτό θα είναι και η τελευταία εκκρεμότητα για να μπουν οι μπουλντόζες για το νέο πράσινο στολίδι.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τελική έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από το τεχνικό συμβούλιο του ΥΠΕΚΑ. Αυτό είναι πιθανό να γίνει την Παρασκευή. Επί της ουσίας πρόκειται για κάτι το τυπικό. Κι αυτό διότι η έγκριση υπάρχει, αλλά θα πρέπει να παρθεί και επισήμως από το αρμόδιο συμβούλιο που αναφέραμε.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μεγάλος στόχος για το 2023

Αφού προχωρήσει η διαδικασία του διαγωνισμού για την εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή και θα προχωρήσει τα της αναθεώρησης της άδειας, όπως αναφέραμε και παραπάνω, υπάρχει ένας μεγάλος- μα και δύσκολος στόχος- για το επόμενο έτος. Αυτός δεν είναι άλλος από το να αρχίσουν τα έργα προς το τέλος του 2023. Αναφερόμαστε, φυσικά, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, αφού οι εγκαταστάσεις του Α.Ο είναι μια άλλη συζήτηση με τις τράπεζες να έχουν αναλάβει τα πάντα και τις εργασίες να αρχίζουν νωρίτερα.

Αν τρέξουν οι διαδικασίες για την αναθεώρηση άδειας σχετικά γρήγορα, τότε το αισιόδοξο σενάριο για έναρξη εργασιών μέσα στο 2023, μπορεί να γίνει πράξη. Δεν είναι όμως κάτι εύκολο στην Ελλάδα της γραφειοκρατίας. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι εργασίες θα αρχίσουν το 2024 και θα χρειαστούν μέχρι 36 μήνες για να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...