ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιλάβιος: «Πιθανότατα τον Νοέμβριο η δίκη Μήτογλου, μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση»

O Σωκράτης Πιλάβιος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου.

Πιλάβιος: «Πιθανότατα τον Νοέμβριο η δίκη Μήτογλου, μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση»

Μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο Πιλάβιος τόνισε μεταξύ άλλων πως όλη αυτή η καθυστέρηση μπορεί να βγει σε καλό, ενώ ανέφερε πως η δίκη θα γίνει πιθανότατα τον Νοέμβριο. Από εκεί και πέρα, εξήγησε ποια βήματα θα μπορεί να ακολουθήσει ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, σε περίπτωση που προχωρήσει σε έφεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος νομικός:

«Έχει περάσει πολύς καιρός, καθώς υπήρχε η λεγόμενη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε στη δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη. Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα. Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ, όμως μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση. Υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, ωστόσο αν φτάσουμε εκεί θα αναγκαστώ να εγκαταλείψω την υπόθεση καθώς αποτελώ μέλος του».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.